Super leuk dat je erbij bent!


Super leuk dat jij een minisessie geboekt hebt! Ik heb er onwijs veel zin in! Om alles soepel te laten verlopen heb ik hier alles wat je moet weten bij elkaar verzameld. Lees alles dus even rustig door tot het einde.

WAT MOETEN WE AAN?


Voor algemeen kleding advies kan je terecht in mijn cliënt guide, specifiek voor deze minisessies is dat het uiteraard herfst is! Dit kan je extra benadrukken door het dragen van een gezellige muts, sjaal enz. Kleding lenen uit mijn cliënt closet mag! Geef je wensen hiervoor wel even ruim van te voren aan mij door. Ik zorg voor een kleedhokje zodat je je in alle privacy kan omkleden.


Belangrijk met kinderen: zij hebben het sneller koud en verbloemen dit niet oftewel; ze willen niet meer meedoen. Daarom is het extra belangrijk de kids goed warm aan te kleden met verschillende laagjes. Een mailloit onder een broek of extra shirt onder een trui is een goede optie!


In de cliënt guide vind je ook overige tips voor jullie minisessie.

kleding advies kort samengevat


  • vergeet de jas. Yes to mutsen en sjaals.
  • geen logo's en plaatjes.
  • wel structuren; breisels, linnen, wol.
  • geen koele tinten als blauw, paars enz.
  • wel kleuren als zand, beige, gebroken wit, bruin, roest.

waar moet ik zijn?


Ik heb een mooie plek uitgekozen in het bos tussen Helmond en Vlierden. Hiervoor mag je naar deze locatie navigeren, hier mag je parkeren en vervolgens het paadje bij het bos inlopen, alsmaar rechtdoor tot je mij ziet. Dit is een minuut of 5 lopen. Soms heeft de navigatie de neiging om je aan de rand van de grote weg (wolfsputterbaan) te laten parkeren, dit kan niet. Mocht jou navigatie dit doen navigeer dan eerst naar "Rivierensingel 713 Helmond" en rij daar het bos in, rij door, steek de grote weg over en vervolgens kom je uit bij de locatie van de eerder genoemde link.

overig advies


  • Zijn er kinderen bij? Neem dan niks mee wat niet op de foto mag, hun favoriete speelgoed inleveren vlak voor de sessie zorgt meestal niet voor vrolijke gezichtjes ;)
  • Neem ook geen extra personen mee die niet op de foto gaan.
  • De weg kwijt? Nood aan de man? Iets anders op het laatste moment? Bel of app gerust. Ikzelf ben druk met de mensen die voor jullie op de planning staan maar ik heb een lieve assistent gevonden die mij (en dus jullie) gaat helpen!
  • Kom niet te vroeg maar houd wel rekening met een stukje lopen en eventueel omkleden maar kom ook zeker niet te laat.
  • En de laatste tip; lees de veel gestelde vragen hieronder even door ;)


veel gestelde vragen

Wat als ik te laat ben?

Oei dat is niet fijn! Aangezien er bij minisessies meerdere sessies achter elkaar gepland staan is er helaas geen tijd om uit te lopen. Ben je te laat dan gaat dit -hoe vervelend ook- van jullie tijd af.

Wat als het regent?

Mocht het regenen dan probeer ik een geschikt moment te vinden om de minisessies in te halen, uiteraard gaat dit in overleg.

Kan je even mij kijken met mijn kleding?

Natuurlijk! Stuur gerust een foto van je opties via what'sapp (0617267006) en ik kijk graag met je mee.

Wat is de levertijd van onze foto's?

Ik doe mijn best jullie foto's binnen 2-3 weken te leveren. Dit gebeurt via een beveiligde online gallery.

Kan je photoshoppen?

Kunnen; zeker! Doen? Soms. Een puistje, schram of ander tijdelijk ongemak haal ik met liefde weg. Een paar kilo eraf of uitgroei wegwerken? Dat doe ik niet. Je bent mooi zoals je bent! En voor uitgroei is een kapper ;)

Mijn kind is ziek, wat nu?

Laat dit mij alsjeblieft weten! Stuur mij zodra je dit weet een appje en dan zoeken we samen een gepaste oplossing.

Hoe kan ik jou bereiken?

Ver van te voren? Dan kan het waarschijnlijk via de mail (info@mariekephotography.nl), outfits delen of binnen 2 dagen van de minisessies? Dan kan je mij het beste appen op 0617267006. Nood aan de man vlak voor de sessie? Dan mag je uiteraard ook bellen op eerder genoemd nummer.