JULLIE GAAN TROUWEN!


Een van de meest bijzondere dagen in je leven, geen twijfel over mogelijk dat je dit moment mooi vast wilt laten leggen!


Wat een eer dat jullie hiervoor een kijkje nemen op mijn website en mij misschien wel overwegen als jullie fotograaf!

mijn stijl


Jullie dag vastleggen op een pure manier is wat ik heel graag doe.

Het liefst leg ik jullie vast zoals jullie zijn, zo min mogelijk geposeerd maar echt, oprecht en vol plezier! Verwacht dus geen uren wisselen van pose tijdens de reportage maar veel lol, draaien, wandelen, dansen enz! Natuurlijk ondersteun ik jullie met aanwijzingen en opdrachtjes zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen zonder dat het geforceerd wordt.


De rest van de dag leg ik zo onopvallend mogelijk vast waardoor ik de emoties van mensen zo goed mogelijk op beeld kan vangen en alle leuke details vast kan leggen.


Spreekt dit jullie aan? Dan lijkt het mij fantastisch om jullie dag vast te mogen leggen!

en nu?


Spreekt dit jullie aan? Dan lijkt het mij fantastisch om jullie dag vast te mogen leggen!Klik dan op de link hieronder om het contact formulier in te vullen en ik stuur jullie geheel vrijblijvend mijn trouwbrochure met meer informatie en een uitgebreide prijslijst toe.


Omdat ik het onwijs belangrijk vind dat we een match zijn plannen we voordat een bruiloft geboekt kan worden altijd eerst een kennismakingsgesprek in, dit kan online of in real life. Zo kunnen jullie al je vragen stellen en ben ik heel benieuwd naar jullie verhaal en jullie wensen!

 

investment

vanaf €1250

Dit is inclusief:

- de sfeer van jullie dag zo mooi mogelijk vastgelegd 

- 6 uur fotografie

- preview binnen 1 week

- minimaal 250 beelden, professioneel nabewerkt.

- online gallery met jullie foto's die je kan delen met vrienden en familie

- kennismaking en detailgesprek

- luxe mini album

- 50 km reiskosten*

 

 

Meer of minder uren? Andere wensen? Ik maak graag een offerte op maat of vraag mijn trouwbrochure aan voor meer informatie.

*Buiten 50km vanaf postcode 5709 wordt €0,45 p/km aan reiskosten gerekend.

portfolio

01 / 24

Lieve woorden

Yori & Dennis


“Marieke heeft onze trouwdag zo enorm mooi en stijlvol vastgesteld. Elke keer als we de foto’s bekijken komt het gevoel van onze dag weer terug, fantastisch!”

01 / 03

Recente wedding stories