Jullie gaan trouwen! Een van de meest bijzondere dagen in je leven, geen twijfel over mogelijk dat je dit moment mooi vast wilt laten leggen! Jullie dag vastleggen op een pure manier is wat ik heel graag doe.

Het liefst leg ik jullie vast zoals jullie zijn, zo min mogelijk geposeerd maar echt, oprecht en vol plezier! Verwacht dus geen uren wisselen van pose tijdens de reportage maar veel lol, draaien, wandelen, dansen enz! Natuurlijk ondersteun ik jullie met aanwijzingen en kleine opdrachtjes zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen zonder dat het geforceerd wordt.

De rest van de dag leg ik zo onopvallend mogelijk vast waardoor ik de emoties van mensen zo goed mogelijk op beeld kan vangen en alle leuke details vast kan leggen. 

Spreekt dit jullie aan? Laat het me weten en ik stuur jullie vrijblijvend meer informatie toe. Als jullie willen plannen we daarna een kennismakingsgesprek in om te kijken wat alle wensen zijn en of er een klik is. Aan de hand van dat gesprek kunnen jullie rustig bedenken of jullie mij als fotograaf op jullie bijzondere dag willen hebben. 

trouwreportage

vanaf €1199

Dit is inclusief:
- de sfeer van jullie dag zo mooi mogelijk vastgelegd
- 6 uur fotografie
- preview binnen 1 week
- minimaal 200 beelden, professioneel nabewerkt.
- online gallery met jullie foto's die je kan delen met vrienden en familie
- kennismaking en detailgesprek
- luxe mini album
- 50 km reiskosten*

Meer of minder uren? Andere wensen? Ik maak graag een offerte op maat of vraag mijn trouwbrochure aan voor meer informatie.

brochure aanvragen

*Buiten 50km vanaf postcode 5709 wordt €0,45 p/km aan reiskosten gerekend.

portfolio

01 / 24

Lieve woorden

Yori & Dennis


“Marieke heeft onze trouwdag zo enorm mooi en stijlvol vastgesteld. Elke keer als we de foto’s bekijken komt het gevoel van onze dag weer terug, fantastisch!”

01 / 03

Recente wedding stories