Tijdens een loveshoot leg ik jullie connectie vast en vang ik jullie liefde op beeld.

Geen geforceerde lach maar met kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie ontspannen en mooi op de foto komen te staan. Verwacht dus geen "kijk in de camera en lach" opdrachten, naar mijn mening zijn er veel betere manieren om leuke spontane foto's te maken die een stuk minder ongemakkelijk voelen!

Wat die opdrachtjes precies zijn? Niks geks maar als ik nu alles verklap werkt het niet meer ;)

PASSEND


Een fotosessie duurt meestal ongeveer 1 uur en voorafgaand aan de fotosessie kijken we in overleg wat bij jullie past. Gaan jullie graag de natuur in? Een knusse date in huis? Een leuke activiteit doen of naar dat ene gezellige koffietentje? Het kan allemaal! Zo zorgen we ervoor dat jullie sessie helemaal bij jullie past.

HET BESTE TIJDSTIP


Gaan we naar buiten? Dan fotograferen we tijden het gouden uurtje, het uurtje voordat de zon onder gaat. In de zomer gaat de zon wat later onder wat extra fijn is zodat fotosessie ook na werk/kantoortijd gepland kunnen worden! Fotograferen we binnen? Dan spreken we eerder af en kiezen een tijd in overleg (hiervoor kan je het beste mailen ipv de online agenda gebruiken).

CLIËNT GUIDE


Uiteraard ontvangen jullie na het boeken van een footsessie een uitgebreide cliënt guide vol tips & tricks en heb ik kast voor mooie kleding die jullie gratis mogen lenen tijdens jullie fotosessie.

01 / 12

liever eerst even mailen?

Gezellig! Hieronder vind je mijn contactformulier.

STORIES

saskia & frank

FAMILY LINDA

M X A