Tijdens een loveshoot leg ik jullie connectie vast en vang ik jullie liefde op beeld.

Verwacht geen geforceerd gelach maar met kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie ontspannen en mooi op de foto komen te staan. In vergelijking met een een familiesessie geef ik jullie tijdens een loveshoot meer aanwijzingen maar verwacht geen "kijk in de camera en lach" opdrachten, naar mijn mening zijn er veel betere manieren om leuke spontane foto's te maken die een stuk minder ongemakkelijk voelen! Wat die opdrachtjes precies zijn? Niks geks maar als ik nu alles verklap werkt het niet meer ;)


Voor jullie fotosessie kiezen we een mooie locatie in de natuur en starten we ongeveer een uur voordat de zon onder gaat, op dat moment hebben we prachtig zacht, flatterend licht wat voor een hele mooie sfeer zorgt en met een beetje geluk hebben we zelfs een magisch ondergaande zon!

In de zomer gaat de zon wat later onder wat extra fijn is zodat fotosessie ook na werk/kantoortijd gepland kunnen worden!


Een fotosessie duurt meestal ongeveer 1 uur en voorafgaand aan de fotosessie overleggen we ook even wat het beste bij jullie past, zijn jullie meer het romantische stel of houden jullie meer van gek doen en hebben jullie liever een wat speelsere sessie? Ik zorg ervoor dat de sessie helemaal bij jullie past.


Uiteraard ontvangen jullie na het boeken van een footsessie een uitgebreide cliënt guide vol tips & tricks en heb ik kast voor mooie kleding die jullie gratis mogen lenen tijdens jullie fotosessie.


Een loveshoot is ook leuk om te doen als engagementsessie of om te kijken of mijn werkwijze jullie bevalt of als voorproefje op een trouwreportage, denken jullie erover om mij ook te vragen als jullie trouwfotograaf? Vraag dan even naar de actie!

01 / 12

prijzen en pakketten

small

+ 2 personen
+ Gebruik van klantengarderobe
+ 10 digitale foto’s in hoge resolutie
+ Kies zelf je favorieten in een online gallery
+ Mogelijkheid om extra foto’s te kiezen
+ Styling advies


€199

deluxe

+ 2 personen
+ Gebruik van klantengarderobe
+ Complete gallery (40+ foto’s) in hoge resolutie
+ Styling advies
+ Luxe 15x15cm mini album


€299

Alle prijzen zijn incl. reiskosten t/m 10 km vanaf postcode 5709, daarbuiten wordt €0,45 p/km in rekening gebracht.

liever eerst even mailen?

Gezellig! Hieronder vind je mijn contactformulier.