De tijd gaat snel en de jaren vliegen voorbij. Zo veel periodes met kinderen zijn zo kort, heerlijke spekwangetjes, armplooitjes, spriethaartjes, voor je het weet zijn ze voorbij maar ook iets later, dikke knuffels, het opkijken naar jullie als ouders of juist de kids die al wat ouder worden. Iedere periode is zo ontzettend bijzonder en -helaas- ook vaak maar erg kort. Ik wil die momenten bevriezen, bewaren. Even de tijd op pauze zetten zodat wanneer je volop in de volgende fase zit je nog heerlijk kan terug kijken op de voorgaande fase(s).

ONGEDWONGEN


Ik fotografeer op een verhalende, ongedwongen manier, zonder veel geposeer maar wel met hulp van mij zodat jullie weten wat je moet doen. Denk aan lekker samen spelen, wandelen, knuffelen, extra kusjes. Op deze manier leg ik jullie vast zoals jullie zijn, echtheid in plaats van een geforceerde lach.

HET BESTE TIJDSTIPVoor jullie fotosessie kiezen we een mooie locatie in de natuur en starten we ongeveer een uur voordat de zon onder gaat, op dat moment hebben we prachtig zacht, flatterend licht wat voor een hele mooie sfeer zorgt en met een beetje geluk hebben we zelfs een magisch ondergaande zon! In de zomer gaat de zon laat onder en zullen we dan ook wat later op de avond afspreken. Heb je kleine kinderen en spreek je daardoor liever wat vroeger af? Dan zijn de maanden maart, april, september en oktober echt perfect voor jullie! In overleg zijn andere tijden ook mogelijk.

CLIËNT GUIDE


Een fotosessie duurt meestal ongeveer 1 uur, zo hebben we voldoende tijd om al jullie mooie momenten vast te leggen en wanneer jullie kindjes even tijd nodig hebben om te ontdooien is hier ook de ruimte voor.

Uiteraard ontvangen jullie na het boeken van een fotosessie een uitgebreide cliënt guide vol tips & tricks en heb ik kast voor mooie kleding die jullie gratis mogen lenen tijdens jullie fotosessie!

01 / 16

Liever eerst even mailen of mijn brochure met meer informatie aanvragen?

Gezellig! Hieronder vind je mijn contactformulier.

FAMILY STORIES

FAMILY ELKE

FAMILY LINDA

MOMMY & ME

“herinneringen voor morgen maak je vandaag”