Gefelictieerd! Jullie verwachten een kleintje of zijn net bevallen! Er veranderd zo veel met de komst van (nog) een kleintje en ik leg graag jullie verhaal vast! De kleine teentjes, lieve snoetje, de eerste periode met jullie kleintje zijn zo bijzonder om voor eeuwig vast te laten liggen!


Tijdens een newborn fotoshoot maak ik warme foto's van jullie kindje maar samen met jou, je partner of de rest van je gezin.


Wanneer je zowel een zwangerschap- als newbornsessie wil boeken zijn er voordeelpakketten!

ALLE TIJD


Tijdens een newbornsessie laten we ons leiden door de baby, er is dus alle tijd om tussendoor te verschonen of voeden, geen probleem! Zodra je weet dat je zwanger bent mag je contact met me opnemen of direct een moment zo'n 2 weken na de uitgerekende datum reserveren in mijn online agenda. Ik houd er rekening mee dat de kleine eerder of later kan komen en de sessie daardoor verzet moet kunnen worden.

HOME STORIES


Een home storie is een newborn fotosessie die bij jullie thuis plaatsvindt. Het leuke hiervan is dat je later jullie woning terugziet in de foto’s wat het nog meer “eigen” maakt. Bij home stories is jullie woning wel van grote invloed op het eindresultaat van de foto’s.

STUDIO SESSIES


Geen zin om in de kraamperiode ook nog bezig te zijn met het opruimen van je huis? Dan kan je kiezen voor een studio sessie. Bij een studio sessie fotograferen we bij mij thuis. Hier heeft alles de juiste kleuren en zorg ik dat alles helemaal voor jullie klaarstaat met fijne hoekjes en mooie kleedjes.

01 / 24

LIEVER EERST EVEN MAILEN of mijn brochure met meer informatie ontvangen?

Gezellig! Hieronder vind je mijn contactformulier.

NEWBORN STORIES

LILLIE

BABY L.

ELOISE