Niets is zo bijzonder als een kindje dat ik je buik groeit. Soms lijken 9 maanden voorbij te kruipen om vervolgens weer voorbij te vliegen. Een periode zo bijzonder is zeker het vastleggen waard! De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Zodra je zwanger bent en weet dat je een fotoshoot wilt doen mag je mij een mailtje sturen zodat we een datum kunnen reserveren.


Tijdens een zwangerschapsshoot leg ik jullie connectie vast met natuurlijk extra aandacht voor je mooie buikje. Heeft je partner geen zin? Niet getreurd, het is ook super tof om zonder partner een zwangerschapsshoot te doen!


Verwacht tijdens de sessie geen geforceerd gelach maar met kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie ontspannen en mooi op de foto komen te staan.

LOCATIE


Voor een zwangerschapssessie kiezen we meestal een mooie locatie in de natuur, gaan jullie liever gezellig naar binnen bijvoorbeeld bij jullie thuis? Dat is zeker ook mogelijk!


Een fotosessie duurt meestal ongeveer 1 uur en uiteraard ontvangen jullie na het boeken van een footsessie een uitgebreide cliënt guide vol tips & tricks en heb ik kast voor mooie kleding die jullie gratis mogen lenen tijdens jullie fotosessie.


TIJDSTIP


Een zwangerschapsshoot start ongeveer een uur voordat de zon onder gaat, op dat moment hebben we prachtig zacht, flatterend licht wat voor een hele mooie sfeer zorgt en met een beetje geluk hebben we zelfs een magisch ondergaande zon! In de zomer gaat de zon vrij laat onder wat extra fijn is zodat fotosessie ook na werk/kantoortijd gepland kunnen worden! Doen jullie de shoot liever binnen? Dan spreken we in de ochtend of begin middag af.

BOEKEN


Zodra je zwanger bent en weet dat je een fotoshoot wilt doen mag je mij een mailtje sturen zodat we een datum kunnen reserveren.


Wil je een newborn- en een zwangerschapsshoot boeken? Onder tarieven vind je ook combi-pakketten!

01 / 25

LIEVER EERST EVEN MAILEN of graag mijn brochure met meer informatie aanvragen?

Gezellig! Hieronder vind je mijn contactformulier.

ZWANGERSCHAPS STORIES

ZWANGER A.

MARISSA

MARION