Niets is zo bijzonder als een kindje dat ik je buik groeit. Soms lijken 9 maanden voorbij te kruipen om vervolgens weer voorbij te vliegen. Een periode zo bijzonder is zeker het vastleggen waard! De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.


Tijdens een loveshoot leg ik jullie connectie vast met natuurlijk extra aandacht voor je mooie buikje. Heeft je partner geen zin? Misschien kan je hem overhalen als we een lekker drankje meenemen? Niet gelukt? Niet getreurd, het is super tof om zonder partner een zwangerschapsshoot te doen!


Verwacht tijdens de sessie geen geforceerd gelach maar met kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie ontspannen en mooi op de foto komen te staan.


Een zwangerschapsshoot vindt bij voorkeur op een mooie locatie in de natuur plaats en start ongeveer een uur voordat de zon onder gaat, op dat moment hebben we prachtig zacht, flatterend licht wat voor een hele mooie sfeer zorgt en met een beetje geluk hebben we zelfs een magisch ondergaande zon! In de zomer gaat de zon vrij laat onder wat extra fijn is zodat fotosessie ook na werk/kantoortijd gepland kunnen worden!

Aangezien de zon midden op de dag erg fel is en hoog staat fotografeer ik niet midden op de dag, in de vroege ochtend is wel mogelijk maar let op; dit is vaak echt heel vroeg!


Doen jullie de fotosessie liever gezellig bij jullie thuis? Dat is zeker ook mogelijk! Wanneer we bij jullie thuis afspreken kiezen we een tijdstip in de ochtend of begin van de middag.

Een fotosessie duurt meestal ongeveer 1 uur en uiteraard ontvangen jullie na het boeken van een footsessie een uitgebreide cliënt guide vol tips & tricks en heb ik kast voor mooie kleding die jullie gratis mogen lenen tijdens jullie fotosessie.


Zodra je zwanger bent en weet dat je een fotoshoot wilt doen mag je mij een mailtje sturen zodat we een datum kunnen reserveren.

Wil je een newborn- en een zwangerschapsshoot boeken? Onder tarieven vind je ook combi-pakketten!

01 / 21

LIEVER EERST EVEN MAILEN?

Gezellig! Hieronder vind je mijn contactformulier.