cliënt closet - dames

Op onderstaande afbeeldingen vind je alle dames items die ik op dit moment in mijn client closet heb zitten. Overal staan maten bij vermeld en of het ook geschikt is om zwanger te dragen. Hou je niet van omkleden in het openbaar? Geen probleem! Ik heb een opvouwbaar pashokje in mijn auto liggen zodat je je in alle rust om kan kleden.

Jurk Iris

Deze jurk is zowel zwanger als niet-zwanger te dragen.


maat s/m

jurk fay

Deze jurk is zowel zwanger als niet-zwanger te dragen.


maat s/m

rok flow

Deze “rok” is eigenlijk een jurk met spaghettibandjes maar zoals je ziet ook mooi te dragen met een trui of vest.

Ook zwanger staat deze rok heel mooi.


s t/m xl

Jurk Lian

Deze wikkeljurk is zowel zwanger als niet zwanger te dragen.


T/m maat 42

jurk Myriam

Prachtige jurk (mijn favoriet!), staat ook zwanger erg mooi! Deze jurk is verstelbaar door een koord in de taille en op de rug.


s t/m l

Jurk Lot

.


s / m