Jullie lieve nichtje van 2 dat de ringen komt brengen is natuurlijk super schattig maar naast dat ze op deze leeftijd op het moment suprême vaak ineens plankenkoorts krijgen kan het natuurlijk ook zijn dat jullie de ringen graag op een originelere manier gebracht willen hebben. Om jullie op weg te helpen heb ik een aantal leuke dingen op een rijtje gezet.

trouwfotograaf helmond eindhoven

Ringendrager met een twist


In plaats van een traditionele ringendrager, kun je een schattig huisdier trainen om de ringen te brengen! Denk aan een hond met een kleine mand om zijn nek, een kat met een lint om haar hals, of zelfs een tamme vogel met een miniatuur kussen op zijn rug (wel even zeker weten dat hij er niet met jullie ringen vandoor vliegt). Het zal zeker een onvergetelijk moment zijn en de gasten laten glimlachen.

Ringen oma!


Je kleine neefje of nichtje die de ringen brengt kennen we inmiddels wel. Niets mis mee maar ook niet bijzonder origineel. Maar wat dacht je van een ringen oma of opa! Ze voelen zich onwijs vereerd dat ze deze rol mogen hebben en dit zorgt altijd voor een prachtig moment!

Betrek jullie gasten erbij!


Betrek je gasten bij het ringendragermoment door vooraf de ringen in een doosje onder 2 stoelen naar keuze te plakken. Wanneer het tijd is om de ringen te laten komen mag iedereen onder zijn stoel kijken om te zien wie de gelukkige brenger is! Gegarandeerd dat dit voor een leuk spontaan moment zorgt en de gasten zich extra betrokken voelen!

trouwfotograaf helmond Eindhoven asten innesto

Ringendrager per drone


Ben jij partner gek op moderne snufjes? Gaan jullie lampen vanzelf aan en uit, roep je regelmatig "hey google" om van alles in je huis te besturen? Dan is dit misschien wel iets voor jullie! Geef een moderne draai aan het klassieke ringenkussen door de ringen te laten bezorgen per drone! Een kleine drone kan langzaam door het gangpad zweven, met de ringen veilig vastgemaakt aan een kleine houder. Super leuk als je van moderne snufjes houd.

trouwfotograaf helmond Eindhoven

Ringendoos verrassing


Laat de ringen in een verrassende en unieke doos binnenbrengen. Gek op LEGO? Wat dacht je van een gepersonaliseerde LEGO-ringendoos die jullie als koppel voorstelt? Of een magische doos die opengaat met een geheime code of een speciale melodie? Gek op voetbal? Laat iemand de ringen brengen door ze aan zijn voetbalschoenen te knopen en al voetballend door het gangpad naar jullie toe te komen! De mogelijkheden zijn eindeloos en het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid zal dit moment extra speciaal maken.

Ongeacht welk idee je kiest, het belangrijkste is dat het past bij jullie als koppel en dat het een moment creëert dat zowel memorabel als betekenisvol is voor jullie en jullie gasten. Veel plezier met het plannen van jullie speciale dag!