workshop

Jij bent gek op foto's maken, hebt een spiegelreflex of systeemcamera maar je weet dat hier meer uit te halen valt dan je op dit moment doet. Misschien is het allemaal nog aardig hocus pocus en zet je h'm nog het liefst op de automatische stand of heb je al wat zitten stoeien met de instellingen maar krijg je nog niet helemaal het gewenste resultaat? Dan is een workshop echt iets voor jou!


wat leer je allemaal?


Ben jij er klaar voor om te weten hoe jou camera werkt? Ik leg je alles uit over de belichtingsdriehoek, scherptediepte, witbalans en focussen. Hierna heb jij geen lucky shots meer maar weet jij precies wat je moet doen om de beelden maken die je in gedachten hebt!

Tijdens deze workshop is er voldoende tijd om meteen te oefenen, wat doet welk knopje en wat heeft dat voor invloed op andere instellingen? We behandelen het allemaal.

Nadien mag je natuurlijk al je vragen bij mij kwijt.

Andere onderwerpen?


Workshops geef ik bij voorkeur 1 op 1 om jou te kunnen helpen bij de punten waar jij tegenaan loopt. Misschien heb je al enige kennis van de eerder genoemde punten als de belichtingsdriehoek maar zijn er andere dingen waar jij graag wat meer op in wil gaan? Voorafgaand aan de workshop ontvang je een vragenlijst van mij waardoor ik goed in kan spelen op de punten die voor jou belangrijk zijn! Misschien wil je wel beter weten hoe je om kan gaan met verschillende lichtsituaties of ben je benieuwd hoe je een bepaalde shoot het beste aan kunt pakken.

Voor wie?


Deze workshop is speciaal voor startende of hobby fotografen die in het bezit is van een spiegelreflex of systeemcamera.

Je houd van fotograferen maar het resultaat is vaak het net niet helemaal wat je in gedachten had.

Je vindt het fijn om bewust keuzes te maken in je instellingen en zo je doel te bereiken.

Je houd van een workshop waarbij niet alleen een algemeen praatje gehouden wordt maar waar juist ruimte is om jou specifieke problemen en vragen te behandelen, dan is deze workshop zeker iets voor jou!

info & prijzen

workshop


Deze workshop duurt 2 tot 3 uur, wordt 1 op 1 gegeven of samen met een vriend of vriendin. De workshop vindt bij mij thuis in Helmond plaats.
Op locatie of bij jou thuis kan tegen reiskosten vergoeding (0,39p/km).

€250 p.p. incl btw

vragen of een workshop boeken?

vul hieronder het contact formulier in, doorgaans reageer ik binnen 2 werkdagen, geen reactie? Controleer dan ook even je spambox.

Wil je nog iets anders kwijt dan mag je dat hier doen ;)