Jullie gaan trouwen! Een van de meest bijzondere dagen in je leven, geen twijfel over mogelijk dat je dit moment mooi vast wilt laten leggen! Jullie dag vastleggen op een pure manier is wat ik heel graag doe.

Het liefst leg ik jullie vast zoals jullie zijn, zo min mogelijk geposeerd maar echt, oprecht en vol plezier! Verwacht dus geen uren wisselen van pose tijdens de reportage maar veel lol, draaien, wandelen, dansen enz! Natuurlijk ondersteun ik jullie met aanwijzingen en kleine opdrachtjes zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen zonder dat het geforceerd wordt.

De rest van de dag leg ik zo onopvallend mogelijk vast waardoor ik de emoties van mensen zo goed mogelijk op beeld kan vangen en alle leuke details vast kan leggen. 

Spreekt dit jullie aan? Laat het me weten en ik stuur jullie vrijblijvend meer informatie toe. Als jullie willen plannen we daarna een kennismakingsgesprek in om te kijken wat alle wensen zijn en of er een klik is. Aan de hand van dat gesprek kunnen jullie rustig bedenken of jullie mij als fotograaf op jullie bijzondere dag willen hebben. 

trouwreportage

vanaf €999

Dit is inclusief: 

+ binnen 1 week een preview van jullie foto’s

+ 200+ foto’s in hoge resolutie

+ kennismakingsgesprek

+ binnen 8 weken al jullie foto’s in een online gallery
+ luxe mini album
+ 50 km reiskosten*

Learn More

Er bestaat geen standaard bruiloft en dus hoeft jullie dag ook niet in een standaard pakket passen, meer of minder uren, specifieke wensen, het kan allemaal! In mijn trouwbrochure vind je meer informatie en een uitgebreide prijslijst.


*buiten 50km (heen en terug) worden er reiskosten berekend, dit komt op €0,39 p/km.


VRIJBLIJVEND MIJN TROUWBROCHURE ONTVANGEN OF METEEN EEN KENNISMAKINGSGESPREK PLANNEN?


Ik vind het super leuk om al wat meer van jullie te weten te komen!

Ik doe mijn best om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Soms komt mijn mail helaas tussen de spam/ongewenste mail terecht, houd deze dus even in de gaten.

wedding stories