mini sessies

Een minisessies is een verkorte versie van een normale fotosessie. We gaan 20 minuten mooie beelden maken van jou, je gezin of jullie als koppel. Doordat het een verkorte versie is, is ook de prijs en heel stuk lager dan bij een reguliere fotoshoot. Ideaal als je graag nieuwe foto's wil maar een volledige sessie te uitgebreid is.


(Doordat de tijd beperkt is is een minisessie niet geschikt voor groepen groter dan 6 personen.)

WAT KRIJG IK?


een fotoshoot van 20 minuten

professionele nabewerking

5 digitale foto's zelf uit te kiezen uit een persoonlijke online gallery

mogelijkheid tot kiezen van extra foto's


DIT ALLES VOOR MAAR €85!

WANNEER?


ZONDAG 30 oktober


tijden:

15.00 - 15.20

15.20 - 15.40

15.40 - 16.00

16.00 - 16.20

16.20 - 16.40

16.40 - 17.00

waar

De minisessies vinden plaats in Helmond, de 2 foto's hieronder en de foto bovenaan deze pagina zijn op de locatie van de minisessies genomen. Deze locatie is op nog geen 5 minuten lopen van een parkeergelegenheid. Aangezien de minisessies in de herfst plaatsvinden zullen de kleuren op dat moment iets anders zijn, een combinatie van mooie warme herfsttinten samen met het groen van de naaldbomen.

Hoe het werkt?


  • Uiterlijk 1 week voorafgaand van jouw minishoot krijg je van mij een routebeschrijving + leuke voorbereidingtips.
  • Na afloop van de minishoot ga ik thuis alle foto's uitzoeken en bewerken. Die beelden krijg je te zien in een online gallery, waarbij jij zelf je 5 beelden mag uitzoeken. Deze 5 door jou zelf gekozen beelden kun je vervolgens in hoge resolutie downloaden.
  • Als je graag extra foto's uit jullie gallery wil is dat mogelijk voor €10 per fotobestand.
  • Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je binnen 24 uur de factuur, je plekje is gereserveerd na betaling van de factuur.
  • Je kan een voorkeurstijd aangeven maar ik kan niet garanderen dat je deze plek ook echt krijgt, hier geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voel je vrij om in het opmerkingenvak een 2e en 3e keus aan te geven.


Let op! Ook al ben ik ervaren met kinderen en mensen die niet graag op de foto gaan: wanneer er mensen (groot of klein) bij zijn die even tijd nodig hebben om te ontdooien kan het verstandiger zijn om een reguliere fotosessie te boeken waarbij er geen tijdsdruk is. Bij kinderen met een korte aandachtsspanne kan een minisessie juist ideaal zijn.

jou plekje claimen?

Vul dan hieronder het formulier in!

Een boeking is definitief na betaling van de factuur.

Ik zal zo veel mogelijk rekening houden met jullie voorkeurstijd maar kan niet garanderen dat jullie tijd nog beschikbaar is.

Wat als het regent?

We gaan er voor het gemak even vanuit dat het droog weer is, mocht het toch regenen zoeken we samen naar een passende oplossing.


Algemene voorwaarden.