mini sessies

Een minisessies is een verkorte versie van een normale fotosessie. We gaan 20 minuten mooie beelden maken van jou, je gezin of jullie als koppel. Doordat het een verkorte versie is, is ook de prijs en heel stuk lager dan bij een reguliere fotoshoot! Een ideale manier dus om jullie familiefoto's een update te geven, eindelijk eens zakelijke foto's te laten maken of wat dacht je van een zwangerschapsaankondiging of vriendinnen shoot!


(Doordat de tijd beperkt is is een minisessie niet geschikt voor groepen groter dan 6 personen.)

WAT KRIJG IK?


een fotoshoot van 20 minuten

professionele nabewerking

5 digitale foto's zelf uit te kiezen uit een persoonlijke online gallery

mogelijkheid tot kiezen van extra foto's


DIT ALLES VOOR MAAR €75!

WANNEER?


ZONDAG 30 JANUARI


tijden:

14.30 - 14.50

14.55 - 15.15

15.20 - 15.40

15.45 - 16.05

16.10 - 16.30

waar

De minisessies vinden plaats in Helmond in een zeer gevarieerd gebied met bos, stuiken en een zandvlakte, genoeg mogelijkheden dus! Ook ligt deze locatie op nog geen 5 minuten lopen van een parkeergelegenheid. Alle foto's op deze pagina zijngenomen op de locatie waar ook de minisessies zullen plaatsvinden.

De exact locatie ontvangen jullie nadat de sessie geboekt is.

jou plekje claimen?

Vul dan hieronder het formulier in!

Een boeking is definitief na betaling van de factuur.

Ik zal zo veel mogelijk rekening houden met jullie voorkeurstijd maar kan niet garanderen dat jullie tijd nog beschikbaar is.

Wat als het regent?

We gaan er voor het gemak even vanuit dat het droog weer is, mocht het toch regenen worden de sessies verzet naar dezelfde tijden op zaterdag 5 februari, mocht dat voor jullie niet haalbaar zijn laat het mij dan even weten.