Super leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in een fotosessie!

Op deze pagina vind je extra informatie over family sessies en een uitgebreid stuk met veelgestelde vragen. Lees alles op je gemak door en heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag!

Enthousiast geworden en wil je graag een plekje reserveren? Ook dan hoor ik het graag zodat ik je mijn agenda kan toesturen.

what to expect

Niets is zo bijzonder als een kindje dat ik je buik groeit. Soms lijken 9 maanden voorbij te kruipen om vervolgens weer voorbij te vliegen. Ik leg deze periode met alle liefde vast. Of jullie nu een kers vers gezin zijn in verwachting van jullie eerste kindje of dat er al een volledig gezin omheen staat, ik leg jullie met veel plezier vast. Omdat jullie waarschijnlijk niet dagelijk voor een camera staan geef ik jullie aanstureing en werk ik met verschillende kleine opdrachtjes om jullie spontaan op de foto te zetten.

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.

Wanneer je zowel een zwangerschaps- als een newbornsessie boekt ontvang je 10% korting op beide sessieprijzen. En natuurlijk help ik jullie ook graag bij het kiezen van jullie outfit, daarvoor mag je altijd contact met mij opnemen.

Pakketten

Ik werk met verschillende pakketten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jullie wensen. Zo is er een klein pakket, ideaal als je geen behoefte hebt aan een grote gallery maar wel graag dit moment wil laten vastleggen. Verwacht je keuzestress dan is er altijd pakket deluxe waarbij je alle foto's uit jullie gallery ontvangt. En natuurlijk zit er ook nog een pakket tussenin.


Boek je zowel een zwangerschaps- als newbornsessie dan ontvang je 10% korting* op beide pakketprijzen!

(*Korting van beide pakketten wordt verrekend bij de newbornsessie.)

prijzen & pakketten

small

+ Gebruik van klantengarderobe
+ 10 digitale foto’s in hoge resolutie
+ Kies zelf je favorieten uit een online gallery met 40 foto's.
+ Mogelijkheid om extra foto’s te kiezen
+ Styling advies
+ Max 1 huisgezin (geen families)


€149

medium

+ Gebruik van klantengarderobe
+ 17 digitale foto’s in hoge resolutie
+ Kies zelf je favorieten uit een online gallery met 40 foto's.
+ Mogelijkheid om extra foto’s te kiezen
+ Styling advies
+ Max 1 huisgezin (geen families)


€199

deluxe

+ Gebruik van klantengarderobe
+ Complete gallery (40 foto’s) in hoge resolutie
+ Styling advies
+ Luxe 15x15cm mini album
+ Max 1 huisgezin (geen families)


€299

Alle prijzen zijn incl. reiskosten t/m 10 km vanaf postcode 5709, daarbuiten wordt €0,45 p/km in rekening gebracht.

1

Stuur een mailtje naar info@mariekephotography.nl of vul het formulier hieronder in. Geef aan welk pakket jullie willen boeken en je uitgerekende datum.

2

Ik stuur jullie een link naar mijn agenda en na het kiezen van de datum ontvang je een  offerte, heb je deze goedgekeurd? Dan ontvang je de reserveringsfactuur (€50), na betaling van deze factuur  is jullie reservering definitief. Voor het resterende bedrag ontvang je ca. 3 weken voor jullie sessie de restfactuur.

3

Nadat de reservering definitief is ontvang je een cliënt guide vol tips & tricks voor jullie fotosessie. Ook ontvang je een vragenlijst zodat ik mij goed op jullie sessie kan voorbereiden.

een shoot boeken of meer informatie vragen?

FAQ

Waar gaan we fotograferen?

Ik heb een aantal mooie locaties in de natuur waar ik graag fotografeer, nadat we een datum en pakket hebben afgesproken ontvangen jullie een overzicht van deze locaties en mogen jullie je voorkeur doorgeven. Hebben jullie een andere locatie in gedachten dan hoor ik het graag en kijken we samen of deze locatie geschikt is.

Hoe laat vindt de sessie plaats?

Dit is afhankelijk van de tijd van het jaar. We starten 1 tot 1,5 uur voor zonsondergang voor het mooiste en meest flatterende licht. Is dit niet haalbaar dan is het vaak ook mogelijk om in ochtend bij zonsopkomst af te spreken, let wel op; dit is vaak erg vroeg!

Wat als het regent?

De dagen voorafgaand aan de fotosessie houden we het weer goed in de gaten, mocht het echt gaan regenen verzetten we datum naar een ander moment. Een zwangerschapssessie kan eventueel ook naar binnen verplaatst worden, denk hierbij aan jullie huis of een mooie hotelkamer, hiervoor kijken we samen even of de locatie hier geschikt voor is.

Hoe lang duurt het voordat we de foto's ontvangen?

Binnen 2 weken ontvangen jullie een gallery met 40 foto's, hebben jullie een pakket gekozen met alle foto's? Dan staan ze nu ook meteen klaar om te downloaden. Kozen jullie voor en ander pakket? Dan is het nu tijd om een keuze te maken en staan jullie foto's uiterlijk 2 weken nadat jullie keuze is doorgegeven voor jullie klaar om te downloaden.

Wie kiest onze foto's?

Ik als fotograaf maak uit alle geschoten beelden een nauwkeurige en gevarieerde selectie van 40 foto's (soms zijn dit er iets meer) die ik bewerk en in een persoonlijke online gallery plaats.
Wanneer jullie een pakket hebben gekozen met een beperkt aantal foto's dan mogen jullie uit mijn selectie jullie favorieten kiezen die jullie kunnen downloaden.

Wat als ik achteraf toch meer foto's wil?

Achteraf extra fotobestanden kiezen is mogelijk! Bij jullie gallery zit een online printshop. Daar vindt je alle opties voor zowel fysieke afdrukken als extra digitale fotobestanden, albums, wanddecoratie enz.

Ontvangen we alle foto's in kleur of zwart-wit?

Veruit de meeste foto's lever ik in kleur, een enkele foto komt veel beter tot zijn recht in zwart-wit, in dat geval lever ik deze in zwart-wit. Liever alles in kleur of juist veel zwart-wit? Laat dit vooraf even weten.

Hoe ver ga je in de bewerking?

Ik bewerk jullie foto's met veel zorg en liefde en geef ze zo mijn "handtekening". Tijdelijke dingen zoals een schrammetje, vlekje, snotje haal ik voor jullie weg. Verdere aanpassingen aan jullie uiterlijk doe ik niet. Een paar kilo "weg shoppen", gezichten smaller maken enzovoort doe ik niet. Ik geef jullie graag een waarheidsgetrouwe herinnering aan dit moment in jullie leven.

Ik wil ook newbornfoto's, krijg ik dan korting?

Jazeker! Wanneer je direct of binnen 2 weken na de zwangerschapsshoot een newbornsessie boekt ontvang je 10% korting over beide pakketprijzen.

“herinneringen voor morgen maak je vandaag”