Super leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in een fotosessie!

Op deze pagina vind je extra informatie over family sessies en een uitgebreid stuk met veelgestelde vragen. Lees alles op je gemak door en heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag!

Enthousiast geworden en wil je graag een plekje reserveren? Ook dan hoor ik het graag zodat ik je mijn agenda kan toesturen.

what to expect

Jullie pasgeboren kindje, zo klein, lief en puur. Een periode die zo ontzettend snel voorbij gaat en het hele kleine is er af voor je het door hebt. Ik leg deze prachtige periode met alle liefde voor jullie vast. Of jullie nu een kers vers gezin zijn met jullie eerste kindje of dat er al een volledig gezin vol broertjes en zusjes omheen staat, ik leg jullie met veel plezier vast. In de warmste periodes van het jaar is het mogelijk om een newbornsessie in de natuur toe doen maar over het algemeen vinden newbornsessie bij jullie thuis plaats. Fijn in jullie vertrouwde omgeving.

De beste periode voor een newbornsessie is tussen de 1 en 3 weken na de geboorte.

Pakketten

Ik werk met verschillende pakketten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jullie wensen, de verschillende pakketten zijn hieronder te bekijken.


Boek je zowel een zwangerschaps- als newbornsessie dan ontvang je 10% korting* op beide pakketprijzen!

(*Korting van beide pakketten wordt verrekend bij de newbornsessie.)

prijzen & pakketten

the basics

+ Gebruik van klantengarderobe
+ 10 digitale foto’s in hoge resolutie
+ Kies zelf je favorieten uit een online gallery met 30 foto's.
+ Mogelijkheid om extra foto’s te kiezen
+ Styling advies
+ Max 1 huisgezin (geen families)


€199

deluxe

+ Gebruik van klantengarderobe
+ Complete gallery (30 foto’s) in hoge resolutie
+ Styling advies
+ Luxe 15x15cm mini album
+ Max 1 huisgezin (geen families)


€299

Alle prijzen zijn incl. reiskosten t/m 10 km vanaf postcode 5709, daarbuiten wordt €0,45 p/km in rekening gebracht.

1

Stuur een mailtje naar info@mariekephotography.nl of vul het formulier hieronder in. Geef aan welk pakket jullie willen boeken en wat de uitgerekende datum is.

2

Ik stuur jullie een link naar mijn agenda en na het kiezen van de datum ontvang je een  offerte, heb je deze goedgekeurd? Dan ontvang je de reserveringsfactuur (€50), na betaling van deze factuur  is jullie reservering definitief. Voor het resterende bedrag ontvang je ca. 3 weken voor jullie sessie de restfactuur.

3

Nadat de reservering definitief is ontvang je een cliënt guide vol tips & tricks voor jullie fotosessie. Ook ontvang je een vragenlijst zodat ik mij goed op jullie sessie kan voorbereiden.

een shoot boeken of meer informatie vragen?

FAQ

Waar gaan we fotograferen?

Newbornsessies vinden meestal bij jullie thuis plaats, op jullie vertrouwde plekje. Leuk voor later om het tijdsbeeld terug te zien doormiddel van jullie huis maar ook leuk om zo de babykamer als omgeving te gebruiken. Bij heel erg warm weer is het ook mogeljik om een newbornsessie in de natuur te doen of, als jullie iets anders willen of als jullie huis extreem donker is, kunnen we de newbornsessie doen in een mooie hotelkamer.

Hoe laat vindt de sessie plaats?

Wanneer een fotosessie binnen plaatsvindt spreken we in de ochtend of begin van de middag af. Hoe laat precies gaat in overleg en wat voor jullie en jullie kleintje goed uitkomt.

Hoe lang duurt het voordat we de foto's ontvangen?

Binnen 2 weken ontvangen jullie een gallery met 40 foto's, hebben jullie een pakket gekozen met alle foto's? Dan staan ze nu ook meteen klaar om te downloaden. Kozen jullie voor en ander pakket? Dan is het nu tijd om een keuze te maken en staan jullie foto's uiterlijk 2 weken nadat jullie keuze is doorgegeven voor jullie klaar om te downloaden.

Wie kiest onze foto's?

Ik als fotograaf maak uit alle geschoten beelden een nauwkeurige en gevarieerde selectie van 30 foto's (soms zijn dit er iets meer) die ik bewerk en in een persoonlijke online gallery plaats.
Wanneer jullie een pakket hebben gekozen met een beperkt aantal foto's dan mogen jullie uit mijn selectie jullie favorieten kiezen die jullie kunnen downloaden.

Wat als ik achteraf toch meer foto's wil?

Achteraf extra fotobestanden kiezen is mogelijk! Bij jullie gallery zit een online printshop. Daar vindt je alle opties voor zowel fysieke afdrukken als extra digitale fotobestanden, albums, wanddecoratie enz.

Ontvangen we alle foto's in kleur of zwart-wit?

Veruit de meeste foto's lever ik in kleur, een enkele foto komt veel beter tot zijn recht in zwart-wit, in dat geval lever ik deze in zwart-wit. Liever alles in kleur of juist veel zwart-wit? Laat dit vooraf even weten.

Hoe ver ga je in de bewerking?

Ik bewerk jullie foto's met veel zorg en liefde en geef ze zo mijn "handtekening". Tijdelijke dingen zoals een schrammetje, vlekje, snotje haal ik voor jullie weg. Verdere aanpassingen aan jullie uiterlijk doe ik niet. Een paar kilo "weg shoppen", gezichten smaller maken enzovoort doe ik niet. Ik geef jullie graag een waarheidsgetrouwe herinnering aan dit moment in jullie leven.

Ik wil ook zwangerschapsfoto's, krijg ik dan korting?

Jazeker! Wanneer je direct of binnen 2 weken na de zwangerschapsshoot een newbornsessie boekt ontvang je 10% korting over beide pakketprijzen.

“herinneringen voor morgen maak je vandaag”