vragen

Heb je een vraag of is iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat het hieronder beantwoord wordt! Staat het hier niet bij? Vul gerust mijn contactformulier in en ik help je graag verder!

FAQ - Fotosessies

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Jullie ontvangen een online gallery met minimaal 40 foto's bij een loveshoot, familyshoot of zwangerschapsshoot of minimaal 30 foto's bij een newbornsessie. Uit deze gallery mogen jullie zelf je favoriete foto's kiezen. Hoeveel dat er zijn hangt af van jullie pakket, bij het deluxe pakket zitten altijd alle foto's uit jullie gallery inbegrepen en bij de andere pakketten is het altijd mogelijk om -tegen betaling- extra foto's uit te kiezen.

Hoe lang duurt het voor wij de foto's ontvangen?

Ik doe mijn uiterste best om jullie gallery binnen 2 weken te leveren (muv bruiloften). Hebben jullie pakket deluxe? Dan is dit ook de eindlevering. Hebben jullie een ander pakket dan is dit jullie keuze gallery en staan jullie gekozen foto's binnen 2 weken nadat jullie de keuze hebben doorgegeven voor jullie klaar.

Krijgen wij de foto's in kleur of zwart-wit?

90% van de foto's die ik lever zijn in kleur, een klein gedeelte komt het beste tot zijn recht in zwart-wit en zal ik dan ook in zwart-wit leveren. Houden jullie erg van zwart-wit? Geef dit dan aan bij het boeken, dan houd ik hier rekening mee.