vragen

Heb je een vraag of is iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat het hieronder beantwoord wordt! Staat het hier niet bij? Vul gerust mijn contactformulier in en ik help je graag verder!

FAQ - TROUWFOTOGRAFIE

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Hoeveel foto's je ontvangt is afhankelijk van hoeveel uur fotografie jullie afnemen, hoe langer ik er bij en hoe meer er gebeurd hoe meer foto's jullie zullen ontvangen. Bij 6 uur ontvang je sowieso een minimum van 200 foto's, bij 8 uur 250 en bij 10 uur 300 foto's.

Hoe lang duurt het voor wij de foto's ontvangen?

Jullie ontvangen uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft jullie foto's in een beveiligde online gallery, afhankelijk van welk album jullie kiezen kan het zijn dat jullie het album later ontvangen.

Krijgen wij de foto's in kleur of zwart-wit?

De meeste foto's die ik lever zijn in kleur, een klein gedeelte komt het beste tot zijn recht in zwart-wit en zal ik dan ook in zwart-wit leveren. Houden jullie erg van zwart-wit? Geef dit dan aan bij het boeken, dan houd ik hier rekening mee.

Kan je de foto's ook anders bewerken?

Mijn bewerking is mijn handtekening, wanneer jullie ervoor kiezen om mij jullie dag vast te laten leggen krijg je deze bewerking er ook bij. Anders bewerken zou niet bij mij passen en dit biedt ik dan ook niet aan.