Okee, ik lig een beetje achter met de blogs van mijn fotoshoots maar de website moet een beetje up to date blijven en dus ga ik de komende tijd mijn best doen om het hier weer een beetje aan te vullen met shoots van het afgelopen jaar. 


Deze fotoshoot deden we aan het eind van de zomer en als je het mij vraagt is dat (en het begin van de herfst) echt de ideale tijd om een fotoshoot te plannen met kleine kinderen. Iedereen wil natuurlijk de mooiste foto’s en voor mooie foto’s is mooi licht erg belangrijk. Misschien heb je wel eens over het gouden uurtje gehoord. Het gouden uurtje is het uur voordat de zon ondergaat en je hebt dan echt onwijs mooi licht! In de zomermaanden valt dat uurtje natuurlijk erg laat en niet alle kinderen hebben dan nog een allerbest humeur maar aan het eind van de zomer/begin van de herfst valt dit uurtje ineens op een kindvriendelijk tijdstip! En kijk nou zelf… dit soort foto’s wil je toch?!


Een familieshoot tijdens corona is natuulrijk niet altijd even makkelijk maar zoals je ziet kan je -zelfs zonder bij elkaar te staan- een mooie gallery aan foto’s maken die prachtig bij elkaar passen en gelukkig kunnen de kinderen wel gewoon lekker bij elkaar staan! En mocht je nou toch echt graag die ene foto hebben van jullie allemaal samen? Ik trek graag mijn photoshop skills uit de kast om er een groepsfoto van te maken!